HH Gruppen

ADDRESS

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Ø

Phone +45 3068 0958

For at nå virksomhedens mål, er det afgørende at hver enkelt medarbejder bidrager positivt til virksomheds bundlinje, derfor er virksomhedens strategi, afgørende for at man kan realisere målene, både på kort og langsigt.


Derfor har vi fokus på vækst gennem strategi og udvikling, vi kan hjælpe med at styrke forretningen, organisationen og kunderelationerne, så udviklingsmålene kan realiseres gennem strategien.
 
Vækst gennem målstyring og handling
Vores mål er at skabe vækst, udvikling og overblik i virksomheden, og sikre at virksomheden når sine mål. Vores påvirkning sikrer, at virksomheden på lang sigt er konkurrencedygtig.  
Målstyring og handling er vores middel til at styrke virksomhedens organisation, salget og markedsføringen, vi skal sikre at medarbejderne kender virksomheds strategi og arbejder derefter. Vi kan garantere at forskellen kan mærkes helt ude ved virksomhedens kunder.
 
Vores fornemste opgave er at skabe resultater for vores kunder, og det er vores påvirkning, der er med til at skabe udviklingen. Vi analyserer kundens udfordringer og planlægger indsatsen i samarbejde med dem.
 
Strategiske indsatsområder
HH Gruppen fokuserer udelukkende på at skabe udvikling, vækst og overblik i virksomheden, gennem strategi-værktøjskassen og dermed udvikling af de kunderettede felter i virksomheden, hvilket omfatter:
strategi & ledelse
salg & markedsføring
 
Metoder
Metoderne kan være mange, vi har bl.a. i analysefasen har vi mulighed for anvende værktøjer som det veldokumenterede strategianalyseværktøj ValueMaker™, der bygger på Balanced Scorecard og er bl.a. udviklet af professor, Ph.D.  Per Nikolaj Bukh ved Aalborg Universitet og Anders Drejer ved Handelshøjskolen i Århus.
Balanced Scorecard er samtidig et af de mest brugte værktøjer indenfor ledelsesudvikling.
17
May.
The NOVI Scholarship - winner: Pacific North

Innovative Safety Vest for Surfers receives NOVI-Scholarship worth 250.000 kr.

Read more

17
May.
The NOVI Scholarship - winner: Pacific North

Innovative Safety Vest for Surfers receives NOVI-Scholarship worth 250.000 kr.

Read more

Contact us by phone 96 35 45 00
or visit us here:

MAIN ADDRESS
Show on map

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg

Also leads to
Niels Jernes Vej
12 and 14

NOVI 6
Show on map

Alfred Nobels Vej 21
9220 Aalborg

NOVI 8
Show on map

Alfred Nobels Vej 27
9220 Aalborg

Subscribe to NOVI's
newsletter:

* indicates required

Follow us online: